HTML

Vajon miért?

Társadalmi és gazdasági kérdések, politika

Friss topikok

  • Naki vagyok kerdojel: Lám-lám, csak eljön végre az épeszű állami gazdálkodás kora! Végre! www.napi.hu/nemzetkozi_gazda... (2011.11.29. 21:39) Vajon miért nem történik semmi?
  • Naki vagyok kerdojel: @tripanek: Bokrosról bennem nem ez a kép alakult ki. Ráadásul a feltételezésednek ("tőketulajdonos... (2009.03.29. 16:42) Még mindig semmi, csak a kavarás...

Linkblog

Önkormányzati választások 2010

2010.10.02. 22:20 Naki vagyok kerdojel

UP cikkével nagyon egyet lehet érteni.

Jómagam nem lakom túl messze Pilisvörösvártól, az ottani politikai helyzetet, mondhatni, ismerem (noha nem vagyok bennfentes).

Amit ott a FIDESZ művel, az maga a kibaszás. Erre még kitérek.

2006-ban a FIDESZ jelöltje nyert. Tette a dolgát. Jól vagy rosszul, esetleg a kettő között meglévő skálán valahol, lehet vitatni. De a legnagyobb bűne az lehetett, hogy nem volt eléggé véresszájú FIDESZ-es. Emiatt aztán 2010-re elfogyott mögüle a FIDESZ bizalma (hahaha). A FIDESZ végtelen kegyelmében, valamint Gulyás Dénes parlamenti képviselő közbenjárása eredményeképpen feloszlatta pilisvörösvári szervezetet, s létrehozott egy újat. Emellett saját polgármester-jelöltet is állított, dr. Lovas András személyében.

Lovas Andrással alapvetően három problémája van a pilisvörösvári lakosoknak: az egyik az, hogy túl fiatal (27 éves), mondhatni tejfelesszájú. A másik az, hogy Gulyás Dénes jobbkeze volt korábban. A harmadik, hogy nem pilisvörösvári lakos. (A negyedik, hogy Gulyás Dénes megélhetési politikus, az égvilágon semmit nem tett/tesz a környék érdekében - de ez már a személyes megjegyzésem).

Amit én ebben látok, az az, hogy a FIDESZ nem talált helyben Bólogató Jánost (BJ), így hát importált egyet (illetve próbál). A csapda ebben Pilisvörösvár szempontjából az, hogy ha BJ nyer, akkor ő lesz a polgármester, ami ugye nem jó (kinek kell egy BJ helyben?). Ha viszont nem nyer, azzal a város magára haragítja az országos FIDESZ-t, ami ugye szintén nem jó.

Persze próbálkozik a FIDESZ minden eszközzel lejáratni a jelenlegi polgármestert, de szerintem minden ilyen lépésével csak erősíti annak esélyeit.

Konklúzió: Pilisvörösvár megszopta. Akárki nyer, Pilisvörösvár csak szopogathatja.

Megköszönhetik ezt a FIDESZ-nek, legközvetlenebbül Gulyás Dénesnek - bár nem hiszem, hogy ezt az egészet ő találta volna ki, valószínűleg ő is csak egy báb, mint szinte mindenki a FIDESZ-ben, akit nem Orbán Viktornak hívnak (ld. még ezzel kapcsolatban a Kósa-Szijjártó páros "elszólását" (hahaha) az állam pénzügyi helyzetével kapcsolatban nemrég - na az is csak annyira volt véletlen, mint ennek a bejegyzésnek a megírása).

Na ez az a bizonyos FIDESZ-es kibaszás, amit korábban említettem.

Köcsögök.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz szívás pilisvörösvár önkormányzati választás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://vajonmiert.blog.hu/api/trackback/id/tr22340384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása