HTML

Vajon miért?

Társadalmi és gazdasági kérdések, politika

Friss topikok

  • Naki vagyok kerdojel: Lám-lám, csak eljön végre az épeszű állami gazdálkodás kora! Végre! www.napi.hu/nemzetkozi_gazda... (2011.11.29. 21:39) Vajon miért nem történik semmi?
  • Naki vagyok kerdojel: @tripanek: Bokrosról bennem nem ez a kép alakult ki. Ráadásul a feltételezésednek ("tőketulajdonos... (2009.03.29. 16:42) Még mindig semmi, csak a kavarás...

Linkblog

Eszem-faszom megáll! Vajon miért? Ezért!

2011.11.22. 11:53 Naki vagyok kerdojel

Pártunk és kormányunk, a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség alkotmányba foglalja, hogy ha a kormány úgy kúr el valamit, hogy azért az AB vagy az EU megbassza a seggét és fizetnie kell, akkor ezt új adók formájában behajtja, majd úgy fizet.

Tehát nem is akar úgy törvénykezni, hogy alkotmányos legyen, vagy ha már EU tag vagyunk, akkor ne legyen ellentétes az európai joggal. Ki nem szarja le? Ha pénzbe kerül, behajtják rajtunk és kész.

Na ezért áll meg eszem-faszom, hogy a klasszikust idézzem.

Aki az eredeti irományt kívánja böngészni, lapozzon el a 28. cikkig (8. oldal alja).

Szarházi banda!

Szólj hozzá!

Címkék: kiakadtam törvénykezés

A bejegyzés trackback címe:

https://vajonmiert.blog.hu/api/trackback/id/tr493403131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása